четвер, 3 жовтня 2019 р.

Щасливе літо із квітами й котиками від британської художниці Anne Mortimer






Ви ще не почали сумувати за літом? Якщо відповідь «ні», – то чудово. Бо такого гарного часу, як початок жовтня – ще пошукати. Але навіть у цьому випадку гарні малюнки, де зображені літні краєвиди у всій їх багатоколірній величі – завжди на часі.



А якщо ще ці краєвиди слугують фоном до просто чарівних зображень щасливих котиків. Та ще й в п’ятницю… То стає зрозуміло, що просто неможливо пройти повз добірку «літніх» картин англійської художниці Anne Mortimer – і не поділитися такою радістю з друзями.



Недарма цю художницю вважають одною з найкращих серед майстрів «котоживопису». Хоча, як на мене, це трохи несправедливо – спробувати відвести їй порівняно вузькі рамки. Адже не менш чудові її ілюстрації для дитячих книг, сповнених радістю і відчуттям, що




Чудові малюнки Anne Mortimer використовують і для декорації предметів побуту, тканин, порцеляни, колекційного посуду, як малюнки на канву для вишивання тощо.




Та головне – то вишукане поєднання сповненої світла, тепла й яскравих квіткових кольорів літньої пори і зображень вдоволених собою, своїми хазяями і своїм життям котиків. На таке рекомендують дивитися щоп’ятниці, аби трохи підвищити настрій, який міг трохи підупасти за напружений робочий тиждень.





Приємного перегляду робіт Anne Mortimer і гарного дня. друзі!






Немає коментарів:

Дописати коментар