четвер, 17 жовтня 2019 р.

"Фірмові" котики японського художника Makoto Muramatsu: впізнавані й дуже милі






Інколи видається, що Японія прагла б привласнити собі право любити котиків і захоплюватись ними. Звісно, попри те, що саме в цій країні винайшли, що варто святкувати День кішки (22.02 щороку), таке масштабне завдання було б нереально виконати.




Але як же вони прагнуть до цього! Принаймні, багато художників і майстрів із цієї країни і зараз, і в минулому використовували кото-тему для своїх робіт. І такі їхні роботи мали неабияку популярність.




Хоча секрет успіху японського художника Makoto Muramatsu полягає не лише в популярності теми, але й у його щирій любові до котів. Народившись у 1947 р., в м. Фудзіеда, хлопець із раннього віку прагнув малювати, а темою для його картин ставали тварини в околиці. Після завершення Університету мистецтва, він став професійним художником, який надає перевагу малюванню масляними фарбами. Однак тематика його картин не змінилася.




Хоча останнє – не зовсім вірно. Він «винайшов» «котів Makoto Muramatsu». Тобто ні, не вивів власну породу. А створив власну манеру малювати ледь косооких, заокруглених і дуже, просто неймовірно, милих котів, кішок і кошенят.





Їх дуже швидко починають пізнавати й вишукувати любителі «котоживопису», малюнки митця мають численні престижні нагороди. А якщо раптом і ви захочете більше дізнатися про творчість Makoto Muramatsu, то можна дізнатися більше. завітавши за посиланням: https://www.facebook.com/Makoto-Muramatsu-1392344114322420/




Приємного перегляду робіт Makoto Muramatsu й гарного дня, друзі!






Немає коментарів:

Дописати коментар