середу, 30 жовтня 2019 р.

Дивовижні дерев'яні метелики й квіти від англійської скульпторки Joey Richardson




Усе почалося з любові до ліса і з віри в дива. Певно, це можна сказати про багатьох митців, однак англійська художниця Joey Richardson якщо не все своє дитинство, то багато довгих щасливих годин провела в лісі.



Її дитячі роки минули в Лінкольнширі – графстві, яке у самій Англії називають «забутим», натякаючи, що його найкращі часи – у далекому минулому. Однак і на сьогодні це – неймовірно гарна, особливо її ліси, що виглядають справді казковими.


У дитинстві Joey Richardson знала всіх вивірок довкола на ім’я, вбачала в корінні й переплетенні гілок крильця метеликів і крила птахів, а вдома малювала дивовижних лісових принцес і чарівниць.


Не диво, що, ставши дорослою, вона присвятила себе образотворчому мистецтву й навіть здобула профільну освіту. Однак тепер вона надає перевагу не пензлю, а різьбленню по дереву.

З-під її рук виходять неймовірно прекрасні скульптури – дуже пливкі, гармонічні, з м’якими лініями – вона створює із дерева квіти і метеликів, бо на тверде переконання мисткині, це – основа краси. А саме краса лежить в основі всесвіту.



Приємного перегляду робіт Joey Richardson і гарного вам дня, друзі!





Немає коментарів:

Дописати коментар