суботу, 26 жовтня 2019 р.

Казково гарні метелики й квіти на світлинах швейцарської фотохудожниці Monique Felber






Пензель у руках художника й камера у руках фотографа часто слугують одній меті: привідкрити двері до чарівного світу. Хоча це – не так і важко. Я нічого не хочу сказати орбазливого, сама таке дуже люблю, а роботи в цьому стилі бувають неймовірними.



Куди цікавіше завдання для професіонала, ще й, зауважимо, талановитого професіонала – догукатись до заклопотаного глядача, який таки знайшов час прогортати його роботи. «Подивіться, люди, ці дива – частина звичайного життя. Вони – навколо. І варті другого погляду, хоч так, через чужий об’єктив чи полотно».



Щоправда, інколи такий підхід викликає реакцію: я зможу не згірше, якщо візьмусь за творчість! Чудова ідея, до речі (я без іронії), якщо й справді розпочати втілювати у життя. І не кинути на перших кроках, коли стане зрозуміло, що у нібито простих роботах – чимало секретів професійної майстерності.


А поки що помилуємося роботою однієї сучасної мисткині – фотохудожниці із Швейцарії Monique Felber. У неї досить різноманітні творчі інтереси, але мені особисто найбільше до смаку її макрозйомки.



Усі ці дрібниці – відтінки метеликів і квітів, їхні ніжні форми. краплі роси, у яких грає промінь сонця і ще багато інших подробиць – можна розглядати довго, вкотре дивуючись, наскільки нам усім пощастило жити в прекрасному й дивовижному світі.


Більше про творчість Monique Felber можна дізнатится на її сторінці в інстаграм: https://www.instagram.com/monique.felber/?utm_source=ig_embed



Приємного перегляду робіт фотомайстри ні й чудового вам дня, друзі!






Немає коментарів:

Дописати коментар