пʼятницю, 25 жовтня 2019 р.

Живі скульптури з дерева від італійського майстра Guiseppe Rumerio







Дерево в руках майстра часто отримує душу, перетворюючись на неймовірну у своїй красі скульптуру. Чи, може. не так і душа в дерева була від початку, а майстер зміг показати світу красу і самого матеріалу, і власного таланту?





У будь-якому випадку, творіння італійського скульптора Guiseppe Rumerio важко сплутати з роботами інших майстрів. Багато хто відзначає динамізм поз, майстерний підбір відтінків, дбайливе припрацювання всіх деталей. А мене найбільше вражає думка про те, скільки ж зусиль, помножених на талант, стоїть за кожним його створінням!





А ще, більшість його глядачів сходяться на тому, що аби так зображати тварин і птахів, треба їх добре знати, захоплюватися природою як найбільшим митцем у світі й прагнути порадувати глядачів цією красою.





Ні крихти не здивувалась, коли дізналася, що майстер займається різьбярством із 14 років. Аби створювати такі достовірні й прекрасні фігури, треба мати за плечима десятиріччя досвіту й прагнення до досконалості. А ще, справжній дар, який робить щасливим не лише самого майстра, а й тих, хто споглядає його роботи.





Приємного перегляду робіт Guiseppe Rumerio і гарного вам дня, друзі!








Немає коментарів:

Дописати коментар