неділю, 27 жовтня 2019 р.

Мініатюрні ляльки-модниці від корейської майстрині Sun Joo Lee





Скільки суконь потрібно дівчині чи жінці для щастя? Питання, якщо не переводити його у філософську площину, позбавлене сенсу. Бо відповідь: «чим більше – тим краще», – спрацьовує далеко не завжди й не з усіма. Тож універсальна відповідь: на власний розсуд власниці одягу.



А ось щодо авторських ляльок, за умови, що якась дівчина (не залежно від віку) любить якщо не гратися, то милуватися ними, відповідь більш очевидна. На те й лялька авторська, аби одяг складав частину її детально продуманого образу, який свого часу причарував власницю.



Хоч і тут знову не все так просто. Скажімо, сучасна корейська майстриня Sun Joo Lee відома в інтернет-посторі своїми невеличкими (9,5 см) порцеляновими лялечками. Вони у неї не дорослі красуні, дівчатка й підлітки. Дуже модні дівчата й підлітки, варто зауважити.



Бо весь їхній одяг майстриня шиє і плете власноруч. Тож двох зовсім однакових ляльок,та більше того, двох геть однакових сукенок не зустріти. Увесь одяг легко знімається й одягається. І це чудово. Бо ці малі порцелянові модниці радують своїх господарок своїми гардеробами.



Більшість зображень іграшок від Sun Joo Lee з’являються в інтернеті на світлинах не лише в сучасних «луках», але ще й у цікавих і дуже життєвих інтер’єрах, за кожною світлиною легко вигадати історію про подружок чи цікаву дитячу пригоду.



А ще,часто замовники отримують не лише саму ляльку, але й «додаток» до неї –  сукенки, спіднички, курточки, взяття, торбинки тощо – спаковані так, що видається:лялька знаходиться у кімнаті чи поруч із шафою з «додатковим» одягом.



Приємного перегляду робіт Sun Joo Lee й гарного дня, друзі!






Немає коментарів:

Дописати коментар