вівторок, 22 жовтня 2019 р.

Буяння карнавалу й ніжність краси природи в паперових скульптурах бразильського митця Carlos Meira







Скульптури можна створювати з будь-якого-матеріалу й папір – далеко не найбільш дивовижний із можливих варіантів. Як завжди, коли оцінюєш. Хоча б для себе, якісь твори мистецтва, головне не з чого, не як, а з яким результатом.



Однак при роздивлянні дивовижних «паперових скульптур» відомого бразильського митця Carlos Meira захоплений вигук виривається не лише тому, що вони насправді неймовірні. А й від думки, скільки часу й зусиль довелося витратити майстру, аби створити диво за допомогою паперу, скальпелю й клею.



Не диво, що він працює дизайнером у відомій компанії, а його творчість часто використовують у рекламі. Несподіванка, здатність ошелешити й захопити, підкорити карнавальним буйством кольорів чи ніжними пастельними відтінками – його роботам до снаги все це.



Можливо, справа в тому, що рідній країні Carlos Meira саме властиве розкішне буяння квітів і рослин усіх кольорів, щедре сонце, вміння самобутньо святкувати і так само працювати. А може. це – риси вдачі самого митця.




У будь-якому випадку, творчість майстра користується заслуженою популярністю й відома далеко за межами його країни. Сподіваюся, друзі, що паперові скульптури Carlos Meira сподобаються й вам, і щиро зичу гарного дня!






Немає коментарів:

Дописати коментар