середу, 23 жовтня 2019 р.

Щасливі й дуже милі ведмедики американської майстрині Joanne Livingston






Титул «медвежої майстрині», хай і не офіційний, але почесний. Особливо, якщо називають колежанку чи колегу інші майстри – ті, що створюють унікальних ведмедиків-тедді.



Саме так часто на спеціалізованих творчих сайтах називають американку Joanne Livingston. У 1980-х рр., вона, тоді ще початківця-аматорка, почала виготовляти з мохеру перші свої іграшки.



Тоді такого вільного доступу до інформації , як зараз, в епоху інтернету, не було, доводилося покладатися на метод проб і помилок і на бажання створювати свої власні неповторні іграшки.



У 1993 році Joanne Livingston народила доньку й в неї не стало часу на творчість. Однак у 2007 році вона знову розпочала займатися своїм хобі, яке поступово переросло в стиль життя.



Колеги цінують її за готовність допомогти порадою, за те, що вона щедро ділиться секретами виготовлення своїх чудових і дуже різних ведмедиків. А глядачі захоплюються милими іграшками, а ті, хто трохи «в темі», вражені терплячістю майстрині й зусиллями, який вона витрачає на кожну іграшку, аби кожна з них стала якнайбільш живою.



Можливо, у цьому й полягає секрет її ведмедиків, які викликають приязну усмішку в глядачів. а можливо, в тому, що мисткиня отримує найщиріше задоволення від свого заняття й любить свої іграшки та й життя загалом.



Приємного перегляду робіт Joanne Livingston і гарного дня, друзі!






Немає коментарів:

Дописати коментар