неділю, 13 жовтня 2019 р.

Кумедні, зворушливі й дуже милі плетені тварини від британської мисткині Irene Strange





Зазвичай, є перелік тварин (звісно. його не розголошують), які вважаються милими. І тому їх охоче відтворюють митці на малюнках, вишивках, аплікація, предметах побуту тощо. Думаю, ви й самі здогадалися, що мова йде про котиків-кошенят, цуценят, кроленят-зайченят, вивірок… Ще можна додати сов і курчаток. І продовжити перелік, згадавши ваших особистих улюбленців.



А ось сучасна британська мисткиня Irene Strange вважає, що всі тварини, птахи й молюски, до речі, теж, зворушливі й чудові. Й аби довести це створює виплетені гачком у стилі амігурумі іграшки, що зображають найрізноманітніших, інколи несподіваних, тварин.


Майстриня не лише створює свої роботи за авторськими ж ескізами, вона придумую для кожної з них власне ім’я та риси вдачі.


Наприклад, кальмар Персі й жабеня Ернест щиро товаришують. А ще, ця невгомонна парочка любить ходити в кіно. Пара фламінго Хлоя і Бо зворушливо закохані. Слоненя Майло дуже ласкаве й любить, аби господарка тримала його на руках.


Маленька Доріс незабаром виросте в горду й незалежну птаху додо. Але це – трохи згодом. А зараз це соромливе пташа, яке потребує захисту. А панда Лулу – незамінна помічниця. Адже вона дуже любить сортувати різнобарвні нитки для плетіння й навіть допомагає у виборі відтінків.


Погодьтеся, що коли знаєш такі подробиці про іграшки, розглядати їх ще цікавіше. Тож приємного перегляду робіт Irene Strange і гарного вам дня, друзі!





Немає коментарів:

Дописати коментар