вівторок, 1 жовтня 2019 р.

Незвичайні веселкові світи, сповнені радості й любові, від іспанського ілюстратора jesuso ortiz






Сам автор цих простих на перший погляд, але сповнених гумору, тепла й яскравих кольорів ілюстрацій запевняє, що прибув з іншої Галактики. І що радий можливості жити й творити «на цій божевільній, але красивій і захопливій планеті».




Принаймні, сучасний іспанський митець, відомий в інтернет-мережеі як jesuso ortiz, саме це вказує як цілком правдиві відомості на своєму авторському сайті: http://jesusoart.com




Я не буду нагадувати усім набридлу сентенцію про частку правди в кожному жарті. Хоча, якщо подумати, то справді талановитим митцям характерна оця «інопланетність» – здатність глянути на звичайні речі й світ довкола із несподіваною точки зору. Ще й показати побачене іншим, менш проникливим людям.



І світ довкола jesuso ortiz таки любить. Бо у його простих ілюстраціях, доповнених квітами, їжею та буденними предметами, розповідаються такі ж прості історії про буденні речі: про кохання, дружбу, самотність, сум, радість і мрії.



А ще, він знову й знову нагадує глядачам, що світ навколо, навіть чорно-білий, цілком можливо розфарбувати у всі кольори веселки. І,можливо, саме цим і подобається своїм шанувальникам.



Приємного перегляду робіт jesuso ortiz і гарного дня, друзі!







Немає коментарів:

Дописати коментар