вівторок, 8 жовтня 2019 р.

Елегантні квіткові пані від художниці із Сінгапуру Limzy






Якби у світі не було квітів, то як збідніло б наше життя! Із цією тезою, хай і не дуже науковою, певно, погодились би митці з усіх куточків світу. Бо як інакше пояснити, що вони, незалежно один від одного, приходять до схожих ідей і надихаються квітковим різнобарв’ям на створення чудових творчих робіт?




Квіти – це чудова «модель» для картин у різноманітних образотворчих техніках. Однак усе частіше митці з різних країн використовують квіткові пелюстки як матеріал для створення недовговічних, але таких прекрасних робіт.




Скажімо, мисткиня із Сінгапуру Лім Цзі Вей (більш відома в інтернет-просторі як Limzy) створює чудові акварельні замальовки красунь. А пелюстки квітів використовує, аби створити їм неповторні чарівні сукні.




Сама художниця стверджує, що віднайшла незвичайне хобі випадково: вона прагла вигадати оригінальний подарунок для своєї бабусі. Саме тоді вперше вона вдалася до використання пелюстків троянд. А вже потім захоплення почало займати все більше сил і часу й приносити все більше задоволення.




Що цікаво, далеко не завжди вона промальовує своїм «квітковим пані» обличчя, однак самі пози дуже виразні й передають характер «моделей». Немало цьому сприяє й дбайливий підбір кольорів пелюсток і їхньої структури.


Приємного перегляду творчості художниці Limzy і гарного дня, друзі!






Немає коментарів:

Дописати коментар