вівторок, 21 квітня 2020 р.

Казкова реальність в ілюстраціях в'єтнамської художниці Chau Pham





«Я люблю розповідати історії своїми малюнками», – зізнається сучасна художниця-ілюстраторка з В’єтнаму Chau Pham. Звісно, таке про свої образотворчі роботи можуть сказати багато творчих особистостей.



Не завжди умовний пензлик призначений саме для втілення історії. Однак часто на полотні чи папері (або й у віртуальному просторі) народжується розповідь за допомогою ліній і фарб. І це – саме випадок в’єтнамської художниці.



Серед її робіт є й ілюстрації до книг, і комікси, однак інколи буває, що вона малює «для себе» – та й у цьому випадку вона створює чарівний усесвіт, у якому, відчувається, є багато різних історій.



Інколи її роботи кумедні, інколи – зворушливі, є й такі, що викликають відчуття тривоги: її казкові герої не завжди живуть у казкових світах,інколи – у нашій реальності. І живеться тут чарівним істотам, скажімо, через стан екології, не завжди солодко. Тож художниця прагне, аби глядачі не лише помилувались чудовими малюнками, але й замислились. Інколи – над непростими темами.



Сама Chau Pham оцінює свої роботи доста скромно, зазначаючи, що їй є чого навчитися і що вона щодня прагне вдосконалюватись і роботи свою справу краще.


Та вже зараз у її творчості чимало шанувальників, які, зокрема, із задоволенням відслідковують нові роботи мисткині на її сторінці у Фейсбук: https://www.facebook.com/chauphammoc.illustration/




Приємного перегляду робіт художниці Chau Pham і гарного дня, друзі!





Немає коментарів:

Дописати коментар