субота, 25 квітня 2020 р.

Невагома краса паперових візерунків мисткині з ОАЕ Julia Ibbini






Якщо поєднати старовинні східні візерунки, електронну музику, папір і лазерний різець замість канцелярського ножа – то отримаєте диво. Звісно, якщо до цих складників додасте справжній талант.



Сучасна майстриня з Об’єднаних Арабських Еміратів Julia Ibbini надихається в своїй творчості елементами ісламської архітектури й геометрії, традиційною вишивкою й розписами емаллю. І все це. як уже згадувалось, на фоні електронної музики, яка завдає ритм процесу творіння, веде за собою лазер у вмілих руках.



Хоч, звісно, то так говориться про «веде». У творчості не обійтися без натхнення й інтуїції. Однак за кожною складною композицією Julia Ibbini стоїть точний розрахунок і велика підготовка – від створення ескізів за допомогою спеціальних комп’ютерних алгоритмів до підбору кольорових чорнил, якими потім буде розфарбована біла основа, або ж відтінку фону, що увиразнює композицію.


Сама мисткиня, до речі, зауважує, що комбінація відтінків і мотивів у її роботах – не випадкова. Вона відбиває і підкреслює саму мультикультурність майстрині. Адже вона – наполовину йорданка, наполовину британка.


У результаті виникають дивовині паперові візерунки, які створюють відчуття невагомості й прекрасні у своїй тендітності. Більше про творчість майстрині можна дізнатися на її сторінці: http://www.ibbini.com



Приємного перегляду робіт Julia Ibbini та гарного дня, друзі!






Немає коментарів:

Дописати коментар