неділя, 26 квітня 2020 р.

Фантастично гарні краєвиди в роботах фотографа Marc Adamus (Франція-США)





У віртуальних мандрівок чимало недоліків: не спробувати на смак, дотик, не скласти власні, зовсім не схожі на інших, враження про відомі всім і незнайомі широкому загалу місця. Однак і переваг  в онлайн-мандрах багато/


Особливо, якщо з об’єктивних причин не можеш подорожувати особисто й інколи з’являється підступна думка, що світ звужується до розмірів міста, а то й квартири.


А дзуськи, як писали на позначення схожих емоцій у класичних творах. Світ – великий і прекрасний. І ми надто сильні, щоб піддатись зневірі, тож обов’язково побуваємо у своїх улюблених місцях і помандруємо до нових.


А поки що звернемося до перегляду чудових пейзажних світлин і з вдячністю згадаємо про тих майстрів, які зробили знімки такої неймовірної краси. От, скажімо, відомий сучасний пейзажний фотограф – Marc Adamus. За походженням – француз, а зараз мешкає в західній частині Північної Америки



Хоча, звісно, фотограф, який спеціалізується на пошуках і фільмуванні мальовничих пейзажах, не обмежується в своїй роботі якоюсь однією місциною.



«Фішка» робіт фотографа полягає в тому, що він захоплюється світлом і дивовижною атмосферою, на яку щедра в передзахідні й світанкові години природа. Саме тому в його роботах так багато дивовижних робіт, присвячених гірським пейзажам, – від квітів на фоні величних скель до північного сяйва, яке перетворює будь-який краєвид на фантастичні декорації до якогось величного епосу.


Хоча чимало шанувальників творчості майстра не з меншим захопленням споглядають роботи Marc Adamus, присвячені лісовим чи річковим пейзажам.



Спостерігати за творчістю митця можна на його інстаграм-сторінці: https://www.instagram.com/marcadamus/



Приємного перегляду робіт Marc Adamus і гарного дня, друзі!





Немає коментарів:

Дописати коментар