субота, 11 квітня 2020 р.

Чудові портрети диких тварин для гарного настрою від австрійського фотомитця Julian Rad






Можливо, ви вже бачили ці світлини в інтернеті, навіть якщо не надто часто відвідуєте пабліки, присвячені фото дикої природи. Бо на їх основі створено багато популярних мемів, які підіймають настрій численним глядачам.




І не диво: у роботах австрійського фотографа Julian Rad зафіксовано багато кумедних моментів, хоча й зворушливих не менше. Усі ці білочки, лиски, хом’ячки, ховрашки, зайці видаються такими милими, що хочеться знову й знову повертатися до споглядання їхніх «портретів».



Звісно, глядачі мимоволі «олюднюють» ці чудові пухнасті «моделі» – цим і викликано відчуття смішного. Однак розуміння цього явища нітрохи не применшує захоплення від уміння фотомитця фіксувати дивовижні й прекрасні миттєвості, підмічати чудове, вибудовувати кадр тощо.




І все ж, цінують глядачі ці фото не лише через блискучу роботу фотографа, але й через індивідуальність кожної моделі. Можна сперечатися з приводу того, наскільки і що розуміють тварини, як вони думають тощо. Однак беззаперечно. Що вони – індивідуальності із чітко видним характером. І саме цей характер відбивається у роботах Julian Rad.




Більше робіт фотохудожника можна побачити на його сторінці в інстаграм: https://www.instagram.com/julianradwildlife/?hl=uk




Приємного перегляду робіт Julian Rad і гарного дня, друзі!








Немає коментарів:

Дописати коментар