середа, 8 квітня 2020 р.

«Dancers & Dogs» - дивовижний проєкт від американських майстрів Kelly Pratt & Ian Kreidich







Що спільного між таким витонченим мистецтвом, як балет, і безпосередніми, кумедними й чудовими песика різних порід? На перший погляд, цим питанням, якби воно завітало до нього в гості, міг би пишатися відомий любитель загадок без відповідей – сам Капелюшник з «Аліси в Дивокраї».




Однак, насправді, відповідь є та ще й досить проста. У світі існує чудовий мистецький проєкт «Dancers & Dogs» від американських фотохудожників Kelly Pratt & Ian Kreidich. Розпочатий у 2017 році, він набуває все більшої популярності і знаходить усе нових шанувальників у різних країнах світу.



Цей професійний дует фотомитців – подружжя, яке працює з балетною трупою із Сент-Луїзу. Разом із танцівниками вони їздять на гастролі, присутні на всіх виступах, фільмують найбільш вдалі кадри для промоції. Адже їхня спеціалізація – фотографування танців і світлини, що зображають людей у русі.





У 2017 році вони вирішили спробувати, а як виглядатимуть світлини, на яких будуть присутні не лише граційні танцівниці й танцівники, часто у мальовничих позах, за яким стоїть величезне напруження й робота на межі людських можливотсей, і кумедні та веселі песики, які інколи смішать людей своїми штуками?



Проєкт Kelly Pratt & Ian Kreidich видався справді вдалим і надихнув не лише їх, але й їхніх моделей. У результаті на сьогодні вони вже зафільмували більше 100 танцівників і більше 100 собак у 10 містах. І світлини зацікавили багатьох глядачів в інтернет-просторі.



Сподіваюся, друзі, що ці незвичайні роботи американських фотографів сподобаються й вам і забезпечать гарний настрій.






Немає коментарів:

Дописати коментар