середа, 22 квітня 2020 р.

Солодкий усесвіт із захопливими пригодами від італійського майстра Matteo Stucchi




Я вже згадувала під віртуальну (й сподіваюся, смачну) ранкову каву про творчість знаменитого італійського кондитера Matteo Stucchi та його популярний проєкт «Солодощі Гуллівера». Але чому б не згадати про цікаве й приємне ще раз?



А поєднання солодощів, приготовлених майстром, із креативною подачею і гумором, то точно цікаво й приємно споглядати. Для нього торти, печиво, цукерки й шоколад – фон для розгортання дивовижних,часто небезпечних і захопливих пригод малюків-ліліпутів.


От, скажімо, цього року, серед іншого, із неприємностей згадують комету, що прямує до Землі. А якщо з неба падають солодощі, а не розпечений гігантський камінь? Чудово? Ну, якщо солодощі ті велетенські – то й небезпечно. Але ж як мальовничо виглядає!


І так – у всьому: торт може перетворитися на льодяний каток, на якому так приємно стати на ковзани,чи на море з вітрильником. Величний водоспад, на який привели помилуватися екскурсію бойскаутів, зроблений із карамелі, сліди гігантського динозавра крихітні вчені розглядають на печиві, а інопланетні гості чи вороги прибувають у цьому світі на пирозі.


В інстаграмі на акаунт Matteo Stucchi https://www.instagram.com/idolcidigulliver/?hl=ru підписано більш ніж 210 тис чоловік. А він продовжує експериментувати, створюючи незвичайні солодощі, й проводячи майстер-класи для тих, хто вважає, що солодке – це чудово і що зовнішній вигляд й оригінальне оформлення смаколиків так само важливе, як і їхній смак.


Приємного перегляду робіт Matteo Stucchi та гарного дня, друзі!





Немає коментарів:

Дописати коментар