понеділок, 13 квітня 2020 р.

Дивовижні флораріуми з мініатюрними фігурками від бразильської творчої майстерні Terra Jardim




Коли нема можливостей, із будь-яких причин, виїхати на природу, аби помилуватися мальовничими краєвидами, інколи дуже приємно отримати частинку тих самих краєвидів просто у свою власність, зробити їх часткою інтер’єру. 


Зазвичай, люди обмежуються переглядом гарних картинок на екрані гаджетів чи телевізора та розведенням квітів і садовини на підвіконнях.

Але деякі любителі дикої природи у таких випадках створюють чи купують флораріуми. У Бразилії, в бетонних джунглях мегаполісу Сан-Паулу діє невеличка родинна фірма Terra Jardim.


За словами її співробітників, саме прагнення подарувати всім охочим хоч частку величної бразильської природи, яку не всі мешканці міст і бачили на власні очі, й спонукало їх до створення оригінальних робіт.


А ще, на відміну від класичних флораріумів у представників цієї фірми є власна «фішка»: вони не просто відтворюють міні-копію ландшафту, але й населяють його фігурками.

Зазвичай, це – мандрівники, які щасливі від мандрівки. Краєвидів, спілкування один з одним. Та бувають і незвичні роботи, скажімо, з відомим персонажем саги «Зоряні війни» - майстром Йодою.


Ці незвичайні флораріуму вже добре відомі за межами країни та набувають все більшої популярності в поціновувачів із різних куточків світу.


Приємного перегляду робіт Terra Jardim і гарного настрою, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар