неділя, 26 січня 2020 р.

Яскраві скляні слони, лиси та інші для позитивного настрою: чудові роботи американської майстрині Claire Kelly




«Зимовий понеділок» – то особливий статус для дня тижня. Він навіть не залежить від погоди за вікном. Звісно, для декого що понеділок у січні, що п’ятниця у серпні не мають жодної різниці. Та більшість людей саме на початку тижня потребують доброї «дози» гарного настрою.


Тож пропоную сьогодні разом помилуватися роботи сучасної американської мисткині Claire Kelly. Вона спеціалізується на роботах зі скла.


А точніше – на виготовленні фігурок дуже симпатичних стилізованих фігурок слоників, моржів, лисиць, птахів тощо. Усі її роботи викликають добрі усмішки своїм чистим і вміло створеним дещо наївним виглядом.


А ще, усі скляні тварини і птахи Claire Kelly яскравих святкових кольорів, що «додає бали» до їхньої симпатичності. Часто в роботах майстрині обігрується мотив кола чи видовженої фігури, що скидається на арахіс, чи човна – усі атрибути такі ж яскраві, як і самі тварини. І це робить фінальні композиції ще більш унікальними й приємними для ока.


Більше про творчість майстрині можна дізнатися на її сайті: https://clairekellyglass.com досить популярному серед шанувлньиків її творчості.


Приємного перегляду робіт Claire Kelly, друзі, та гарного дня!





Немає коментарів:

Дописати коментар