четвер, 9 січня 2020 р.

Пухнасті й зворушливі помічники Санта Клауса на різдвяних малюнках Hazel Lincoln




Взагалі-то, вже друга п’ятниця зими й найбільші зимові свята вже позаду. Ніби й можна вже переходити до «буденного» розкладу й згадувати, що п’ятниця – то завершення робочого тижня. Тож за давньою інтернет-традицією, якщо такі існують, цього дня настрій собі та знайомим покращують фото й малюнками із котами.



Та в мене ще залишилися малюнки із новорічною та різдвяною тематикою. Гарні малюнки, аж образливо відкладати їх до наступних зимових свят. І кошенят-цуценят в святковому антуражі чимало. Не дивно: художники, що спеціалізуються на різдвяних листівках, чудово розуміють, що розчулення й замилування малими пухнастиками – незмінний атрибут цих свят.



Тож вважаємо, що в мене ще цілком святковий настрій. А кошенят на малюнках авторства чудової англійської художниці Hazel Lincoln я сьогодні розміщую ще й для того, аби наголосити: ніщо людське – але тільки найкраще людське – для Санта Клауса не чуже.



Наприклад, мисткиня щиро переконана, що цей казковий персонаж дуже любить кошенят, із задоволенням відпочиває у їхньому товаристві й приносить подарунки не лише людській малечі, але й чотирилапій, якщо та гарно себе поводила.




А може, Hazel Lincoln хоче показати, що кошенята й цуценята – не згірші помічники Санта Клауса ніж ельфи? Бо ельфи, звісно, можуть допомогти зі створенням подарунків чи з логістикою. А от якщо раптом Санта Клаус засумує, втомиться чи захоче гарно провести час у приємному товаристві, кошенята аж ніяк не гірші за чарівних істот.


Приємного перегляду робіт художниці й гарного дня, друзі!





Немає коментарів:

Дописати коментар