субота, 25 січня 2020 р.

Краса пташиного світу крізь фотооб’єктив: чудові світлини індійського митця Ramakant Kulkarni





Суперечка про переваги й недоліки живопису й художньої фотографії точаться ледь не з моменту виникнення останньої. Поки що ні живопис не збирається зникати, ні фотографія не перетворюється на суто утилітарну галузь.



Певно, тому, що на світі чимало справді талановитих людей, які вбачають у пензлі й фарбах чи в фотооб’єктиві лише засіб для фіксування краси світу. І для розмови з глядачами, з яким діляться захоплення від краси природи чи людей.



Саме до таких митців належить сучасний індійський фотограф Ramakant Kulkarni. Це – фотограф-аматор, орнітолог і любителів природи.



Він не втомлюється мандрувати всією Індією у пошуках вдалих кадрів. У центрі уваги митця – птахи, тварини, дивовижні й прекрасні краєвиди його батьківщини.



І для його задуму – зафіксувати якусь мить, яка б найповніше передала його емоції й захоплення природою, фотоапарат, справді, дуже дієвий інструмент.


Та, звісно, Ramakant Kulkarni створює такі прекрасні світлини, які знаходять своїх шанувальників у різних країна, не лише завдяки можливостям сучасної техніки. Не менше значення мають його талант, добре знання природи й вміння вловити найцікавішу мить, аби зафіксувати її для інших.



Приємного перегляду низки робіт Ramakant Kulkarni, присвяченого птахам його батьківщини. Хоча серед них ви зможете зустріти і пернатих, звичних для мешканців інших країн, і геть екзотичних. Сподіваюся, друзі. що вам сподобається творчість митця. Гарного дня!





Немає коментарів:

Дописати коментар