неділя, 12 січня 2020 р.

Святкові прикраси, що дарують радість, від американської майстрині Kay Miller








Впевнена, що дехто з вас, друзі. ще не встиг «розібрати» новорічну ялинку, вирішивши трохи продовжити улюблені свята. До того ж, сьогодні – «старий Новий рік» – неймовірне свято, значення якого не так легко пояснити. Та хіба це завадить святковому настрою і відчуттю святу?





А якщо так, то ще цілком до речі буде помилуватись ялинковими прикрасами. Особливо такими яскравими й позитивними – якраз такими, які полюбляють діти, а під Новий рік – і дорослі.




Саме такі новорічні іграшки створює з полімерної глини сучасна американська майстриня Kay Miller. Із під вмілих рук майстрині виходять новорічно прибрані хатки, що скидаються на святкове печиво, Санта Клауси й різнобарвні ляльки, що мов зійшли зі сторінок дитячих розмальовок, сніжинки – не білі, а всіх кольорів веселки, казкові сніговими, оленята й ведмедики, вкутані в кожушки й шлики…





Кожна її іграшка – неповторна, мила й дуже позитивна. Усі вони створюють особливий святковий настрій, викликаючи щиру усмішку й викликаючи в дорослих спогади про дитинство й відчуття дива.





Приємного перегляду робіт Kay Miller, друзі, та гарного вам дня!








Немає коментарів:

Дописати коментар