середа, 15 січня 2020 р.

Світ менший за олівець: мініатюри від тайванського майстра Derrick Lin




«Вам набридло працювати в офісі рекламної фірми?». Ні, це – не початок рекламного ж тексту про необхідність терміново змінити роботу, пройшовши дуже дешеві курси перекваліфікації. І навіть не про те, що варто змінити як не роботу, то ставлення до неї.


Це – початок розповіді про хобі сучасного мініатюриста Derrick Lin (м. Гаосюн, Тайвань). Саме він – працівник рекламної галузі, а мініатюри – то приємне заняття на дозвіллі. Хоча до хобі майстер підходить дуже й дуже серйозно та присвячує йому вільний час не один рік.


А ще. Derrick Lin зазначає, що натхненню сприяє… роздратування. Він одного разу вирішив перетворювати роздратування на певні роботи в офісі, на натхнення для створення чогось нового й чарівного.


Є в нього серія робіт, присвячена дивовижним пригодам в офісі розміром з олівець. Однак, часто використовуючи теки, ті ж олівці, нотатники для записів тощо,він витворює сценки з тваринами, мандрівок мініатюрних персонажів, якісь побутові сценки тощо.


В арсеналі митця більш ніж 2000 фігурок людей і тварин у різних позах, виготовлених ним власноруч, а ще ж він і комбінує їх між собою у різних варіаціях. Тож простір для творчості у нього безмежний. Для фотографування сценок він також використовує предмети побуту, для освітлення – звичайні лампи, а для фільмування – смартфон.


Приємного перегляду робіт Derrick Lin і гарного дня, друзі!





Немає коментарів:

Дописати коментар