вівторок, 14 січня 2020 р.

Зворушливі іграшки для гарного настрою від англійської майстрині TheLadyMoth




Чи бувають лиси янголами? У світі робіт відомої англійської майстрині Żenia Kli Zafska, більш відомої в інтернет-просторі як TheLadyMoth, цілком. Я замилувалась оцим лисеням із дивовижними білими крилами, що радіє такому диву, як перший сніг. І вирішила, що треба дізнатися більше про майстриню, яка створила таке диво.


Ні крихти не здивувалась, коли дізналась, що мисткиня із Кембриджу (Великобританія) добре відома серед поціновувачів і творців саморобних іграшок. Потрапити на її майстер-класи із сухого чи мокрого валяння – мрія для багатьох із тих, хто має творче хобі чи для кого створення іграшок стало справою життя.


Зараз здивувати когось створенням іграшок, хай майстерним, нелегко. Та роботи TheLadyMoth викликають щирі усмішки. Її тварини й пташки зворушливі, милі й дуже добрі. Сам їхній вигляд сприяє гарному настрою і бажання зупинитись на мить у повсякденній метушні, перепочити, а то й відчути бажання зробити щось таке ж гарне.


Творчість майстрині дуже різноманітна. Та мені найбільше до смаку припали її «соньки» – серія іграшок, де мишенята, зайченята лисенята, навіть летючі мишенята – солодко сплять. І зворушливі та симпатичні, як і всі малюки, що бачать світлі ледь наївні сні.


Не меншою популярністю користуються її ледь стилізовані, але добре пізнавані пташки, навколо яких мисткиня вибудовує цілі композиції з гілля та листя.

Сподіваюся, друзі, що роботи TheLadyMoth сподобаються і вам. Гарного дня!




Немає коментарів:

Дописати коментар