субота, 4 січня 2020 р.

Зимові казки для радості в кожен дім від української художниці Наталії Дерев’янко (Nataliya Derevyanko)




Зимові свята гарні не лише як привід почати щось нове, цікаве й корисне «з першого дня нового року» (чи з першого понеділка, першого святкового тощо…), але й тим, що їм часто супутній девіз про «нести радість у кожен дім».

Та є люди, які ладні приносити шматочок радості в домівки (не лише у свою і навіть не лише для знайомих) увесь рік. Скажімо. саме таким гаслом керується українська сучасна художниця Наталія Дерев’янко (Nataliya Derevyanko).



Народившись в Запоріжжі, мисткиня закінчила Львівський коледж декоративного й прикладного мистецтва ім. І.Труша, а потім – факультет сакрального мистецтва Львівської національної академії мистецтв (2001 р.).

На сьогодні художниця ілюструє дитячі книжки, викладає образотворче мистецтво й малює казки для дорослих. Її роботи – незвичайні настільки, що варто познайомитись із кількома з них. То, попри різноманітну тематику. Потім легко будеш впізнавати інші ї картини за добре впізнаваним стилем.

Я спершу «зачепилась» поглядом за її чудове зображення Святого Миколая, потім вирішила зробити невеличку добірку картин мисткині, присвячену зимовим святам, найперше Різдву…


Потім вирішила розширити пошук за рахунок різноманітних «зимових казок», які вистачає у цієї чудової художниці. А потім не втрималась і прихопила, принаймні, одну роботу з весняною тематикою. Але в мене є виправдання: варто лише поглянути на погоду за вікном – так і сплутати недовго.

Тож,сподіваюся. друзі. кожен із вас знайде в цій добірці щось собі до смаку. Приємного перегляду робіт Nataliya Derevyanko й гарного дня!



Немає коментарів:

Дописати коментар