понеділок, 23 березня 2020 р.

Сповнені світлом і сонцем акварелі японського художника Abe Toshiyuki







«Я сприймаю акварель не як жанр образотворчого мистецтва, а більше як музичний інструмент. Як на фортепіано можна зіграти джаз, рок чи класичну музику, так і, у залежності від почуттів художника, він може за допомогою акварелі висловити багато всього», – зазначає сучасний японський художник Abe Toshiyuki.




Споглядаючи його чудові акварельні пейзажі – сповнені сонцем, світлими кольорами, радістю від краси світу й життя – і справді неважко відчути музичний настрій його робіт. І збагнути, яке щастя відчуває сам митець, створюючи свої прекрасні картини.




Свого часу, отримавши художню освіту в національному університеті, він майже 20 років працював вчителем малювання, навчав бачити красу світу й малювати інших. Та однак прагнення займатися творчістю призвело до того, що він вирішив присвятити всього себе малюванню.





Із 2008 року основне заняття Abe Toshiyuki – створення чудових акварельних пейзажів. При цьому, хоч він і надає перевагу створенню полотен із квітами й літніми пейзажами, не менш сяючою й прекрасною в нього виглядають і зимові краєвиди.




За час професійного зайняття творчістю роботи митця взяли учать у кількох виставках і здобули престижні нагороди. Шанувальники його творчості мешкають у різних куточках світу.




Сподіваюся, друзі. що й ви отримаєте задоволення від споглядання робіт Abe Toshiyuki. Гарного дня!







Немає коментарів:

Дописати коментар