неділю, 8 березня 2020 р.

Дивовижні світлини птахів із Коста-Ріка від сучасного фотомитця Jalil El Harrar





Інколи природа так само щедра на яскраві фарби, як художники-імпресіоністи. Якби зображення деяких рослин,птахів, тварин чи комах були намальовані, то ми б щиро здивувались фантазії митця й відзначили його любов до дивовижних колористичних рішень.




Але коли мовиться про фотографії то тут треба або підозрювати використання фото шопу й фільтрів або ж захоплюватись тим. як фотограф знайшов таку красу й дякувати йому за те, що поділився своїми враженнями із нами.




От, скажімо, сучасний фотомитець Jalil El Harrar мандрує національними парками Південної Америки (Коста-Ріко) та фотографує місцевих птахів. Серед них є доста звичні для нашого ока, а є екзотично-прекрасні.



Загалом, по будь-яку країну можна дізнатися багато важливого, приділивши увагу не лише її культурі чи політичному устрою, але й природі. Перепрошую за банальне твердження, але саме краса природи багато в чому визначає ментальність певного народу.




А ще, Jalil El Harrar не лише прагне передати екзотичність птахів, але й знайти цікаві ракурси й моменти, аби викликати наше захоплення цими створіннями, підкреслити їхню тендітність і красу, змусити замислитись, як захистити їх від безжальної урбанізації.



Приємного перегляду робіт Jalil El Harrar і гарного дня, друзі!






Немає коментарів:

Дописати коментар