четвер, 5 березня 2020 р.

Кумедні котомалюнки від творця усмішок - американського художника Gary Patterson




На сьогодні одним із найпопулярніших художників Америки є Gary Patterson, відомий у всьому світі як «творець посмішок».



Він – майстер гумористичних малюнків, який вміє у буденності побачити кумедне, викликати симпатію до своїх персонажів, а інколи змушує поглянути під незвичним кутом зору на речі, на які в буденних клопотах не звертають увагу.



Творчість цього митця активно та значною мірою успішно посувається на міжнародному ринку протягом 40 років. Його творчість з’являється майже в кожній великій мережі та розміщується в газетах та журналах  у всьому світі.


Його примхливі, дивакуваті, хуліганисті й дуже харизматичні чотирилапі персонажі ­ улюбленці мільйонів глядачів у всьому світі.


Мало хто із сучасних американських митців не розуміє комедійної та цікавої натури котів, як Gary Patterson, кожен твір якого – то виразна сценка, котяча примха та будні їхніх власників.


Художник народився в Південній Каліфорнії в 1941 р. і вже у дитинстві виявив неабиякий мистецький хист. Заохочений родиною, він відвідував Лос-Анджелеський коледж долини, Коледж дизайну мистецьких центрів та UCLA. Він вивчав різноманітні галузі мистецтва та засобів масової інформації, перш ніж вирішив спеціалізуватися на гуморі в 1971 році. Нещодавно загальнонаціональні опитування Gary Patterson визнало одним із найвідоміших та найпопулярніших в Америці художників-гумористів.



Приємного перегляду робіт Gary Patterson, друзі, та гарної вам весняної днини!




Немає коментарів:

Дописати коментар