суботу, 28 березня 2020 р.

Позитивні й яскраві малюнки на посуді Vitraaze від майстрині Віти з Києва





«Життю потрібні кольори», – це твердження серед іншого, слугує девізом українського бренду Vitraaze. Можна сперечатися про те, чи не є це твердження банальність, але мені подобаються отакі очевидні, однак від того не менш справедливі твердження. Врешті, чи не вони слугують фундаментом нашого світу?



І так, яскраві сонячні кольори не завадять нікому. А особливо цієї весни, коли ними варто милуватись із вікон чи на світлинах у соцмережах.



А оскільки йдеться про розписані вручну кухлики й чайнички, то це ще й розрахунок на те, щоб підняти настрій любителям чаю чи кави із самісінького ранку. Усі, хто надає особливого значення першому на день кухлику улюбленого напою, погодяться, що при такому чаюванні-кавуванні нема дрібниць.



Майстриня й засновниця бренду Vitraaze Віта з Києва наголошує, що ідея розписувати звичайний чайний посуд, перетворювати його на мальовничі й водночас функціональні речі вникла в неї через бажання дарувати людям радість.



«Мені подобається думка, що я створюю щось не лише красив, але й корисне. Сподіваюсь, що ці роботи даруватимуть людям позитив й усмішки», – зазначає вона.



Серед цих робіт – посуд, прикрашений квітами, абстрактними різнобарвними візерунками, зображеннями казкових птахів і звірів тощо.



Сподіваюся. друзі. що вам сподобалися світлини цих робіт і що вони підняли вам настрій. Гарного дня!






Немає коментарів:

Дописати коментар