неділю, 1 березня 2020 р.

Світ гармонії та любові, народжений зі сновидінь, від американської художниці Lindy Longhurst






Буває таке, що розглядаєш картину до сьогодні незнайомої мисткині й розумієш, що вже бачила ці образи. Ні, не на інших ілюстраціях, а в уяві, перечитуючи дивовижні казки, а може, – уві сні.




Саме так трапляється з багатьма глядачами, які вперше зустрічаються з роботами австралійської художниці Lindy Longhurst. І хтозна, а чи не праві вони у своїх припущеннях? Бо й сама художниця запевняє, що сюжетами для її робіт є сновидіння.




Lindy Longhurst багато подорожувала світом, вивчала культури різних народів – усе це вплинуло на формування особливого авторського стилю.




На перший погляд, її роботи дуже прості, схожі на дитячі малюнки вибором кольорів, вдалою стилізацією під простоту ліній і композиції. Та увага до деталей, вміле використання відтінків і «багатошаровість» зображень, яка відкривається уважному погляду – все підкорено одній меті: запросити глядача зазирнути углиб малюнків.




І там побачити світ, де панує любов до себе, до тих, хто поруч і до всього світу, гармонія, спокій, єдність із тваринами, морем і самим небом.





Приємного перегляду робіт Lindy Longhurst і гарного дня, друзі!







Немає коментарів:

Дописати коментар