неділя, 29 березня 2020 р.

Зворушлива дружба дівчини та її песика в роботах американської ілюстраторки Yaoyao Ma Van As






«Удвох із псом – то вже не самотність», – саме цій темі присвячена найвідоміша серія малюнків сучасної американської ілюстраторки з Лос-Анджелесу Yaoyao Ma Van As.



Ця мисткиня – професійна художниця й аніматора, серед її доробку – малювання пейзажів та інших фонів до популярних мультфільмів, наприклад, для «Ріка й Морті». Є серед її робіт і зовні прості, але дуже милі й теплі малюнки, присвячені любові, стосункам між закоханими чи членами родини.




Вони викликають у глядачів теплу усмішку й відчуття затишку й надійності, як при перегляді старого фільму, розрахованого на родину, тож там обов’язково все буде добре й розраховане на те, щоб викликати радість.



Та найбільшою популярністю, і як на мою думку, цілком заслужено, користується серія її робіт, де зображені будні (й свята) дівчури та її домашнього улюбленця – малого, симпатичного й непосидючого песика. До речі, у героя ілюстрацій є прототип – власний песик Yaoyao Ma Van As на ім’я Паркер.




Ті, в кого є домашні улюбленці, погодяться, що малюнки написані зі знанням справи: песик на них не ідеальний партнер, як воно буває в рекламах товарів для собак. Він може напакостити, хай інколи й незумисне, його треба вигулювати за будь-якої погоди, інколи він зранку буває не в гуморі (ну, це як і його господарка, і не тільки вона).




Але то – дрібниці. Головне, що це – чудове й вірне створіння, справжній друг, який поруч. Самотність – підступна річ, вона може завітати в гості до будь-кого, але рідко затримується в домі, де є кіт чи пес.




Певно, ще й через це роботи Yaoyao Ma Van As користуються популярністю серед глядачів з усього світу. Сподіваюся, друзі, що й вам її малюнки припадуть до вподоби й поліпшать настрій. Гарного дня!






Немає коментарів:

Дописати коментар