пʼятницю, 6 березня 2020 р.

Мініатюрний плетений сад FancyKnittles від англійської мисткині Айріс







Декому з нас для щастя потрібні квіти. Краще – цілий сад. Але буває так, що у житті тимчасово нема місця не лише на сад, але й на великі горщики на підвіконні. То що, відмовлятися від квіткової краси? Ні, не варто!






Саме такої позиції дотримується англійська майстриня Айріс, яка заснувала бренд FancyKnittles. Майстриня створює мініатюрні плетені гачком квіткові композиції у пропорції 1:12 (розміром 3:5 см), які радують шанувальників її таланту з усього світу.





Для Айріс плетіння не хобі, а спосіб життя. Вона навчилася в'язати від бабусі у віці п’яти років і з того часу не полишає цього творчого захоплення. Уже дорослою майстриня виготовляла плетені авторські ляльки, та зараз зупинила свій вибір на мініатюрних рослинах.





На фотографіях бренду FancyKnittles часто зображенні зворушливі моменти «догляду» за крихітними плетеними рослинами: висадження їх у міні-горщики, обрізка тощо.




Увесь цей «плетений садок» викликає супер-позитивні емоції в любителів квітів та мініатюр в усьому світі. Сподіваюся, друзі, що споглядання робіт FancyKnittles підніме настрій і вам. Гарного дня!







Немає коментарів:

Дописати коментар