вівторок, 3 березня 2020 р.

Неймовірні портрети однією ниткою від майстра з Гонконгу Alfred Chen





Аби створити цікаву й оригінальну роботу – зображення відомих особистостей, портретів чи картин із тваринами – для гонконгського митця Alfred Chen досить одної чорної нитки. Щоправда, морва йде про ізонитку і довжина її – більше 5 тисяч метрів (ні, я не помилилась із цифрами).


На початковому етапі митець по краям кола-полотна забиває на рівній відстані 300 цвяхів. Потім бере потрібне цифрове зображення, розраховує алгоритм,який би дозволив однією ниткою переплести всі гвіздки так. щоб у результаті вийшло зображення з тінями, білками тощо.



До речі, на одну таку роботу майстер витрачає до 3 тижнів. І це – після набуття досвіду, спершу  йому було важко: нитка уривалась, доводилось все починати спочатку. Тепер він знайшов нитку із полімерів, дуже міцна й знає, що робота вимагає великої концентрації.


Але й зараз у нього бувають збої, уривання й початок із перших етапів. А ще – нові ідеї, які обов’язково потрібно втілити в життя, радість від творчості і захоплення численних шанувальників його творчості.



Сподіваюся, друзі. що й вам сподобаються роботи Alfred Chen. Гарного дня!





Немає коментарів:

Дописати коментар