середу, 11 березня 2020 р.

Об'ємні "виліплені" картини американського митця Justin Gaffrey






Що буває, коли відомий кухар і власник ресторану вирішує зайнятися живописом? Певно, однозначної відповіді на це запитання немає. Але можна припустити, що бувають дуже незвичні варіанти.



От скажімо. американський митець Justin Gaffrey – художник-аматор – упродовж 12 років виробляв свій власний дуже впізнаваний і своєрідний стиль. Він не малює, а ніби «виліплює» з акрилової фарби зображення.




Для цього художник щедро наносить шар акрилу на дерев’яну основу й за допомогою пензля й мастіхіна додає, за потреби, нові фарби й формує зображення. Картини виходять дуже фактурними, об’ємними, дещо недбалими, що надає їм особливої природності й щирості.




На початку свого творчого шляху Justin Gaffrey захоплювався й надихався творчістю Ван Гога. Це неважко збагнути, побачивши його численні варіації на тему відомої картини із соняхами. Але, звісно,він використовує й інші квіткові композиції.



Потім його творчий доробок поповнили степові й морські пейзажі, натюрморти, зображення птахів і тварин. Тож кожен зможе знайти в творчості митця щось цікаве саме для нього.




Приємного перегляду творів Justin Gaffrey, друзі, та гарного дня!






Немає коментарів:

Дописати коментар