вівторок, 31 березня 2020 р.

Дивовижні й прекрасні різнобарвні орігамі іспанського митця Gonzalo Garcia Calvo





Інколи цікаво дізнаватися про незвичайні хобі творчих людей. Здавалося б, музика з Мадрида Gonzalo Garcia Calvo й так увесь свій час присвячує творчості.



Однак він, певно, керується принципом, що найкращий відпочинок – зміна роботи. Тож у вільний час теж займається творчістю, однак іншого штибу. Він виготовляє із кольорового паперу складні фігурки орігамі.


При цьому митець використовує найрізноманітніші теми – від музичних інструментів до тварин і казкових істот. Хоча треба відзначити, що тварин серед його робіт найбільше.



Його, за власним зізнанням митця, серед іншого, захоплює сам процес творчості, коли із плаского листа виникає об’ємна фігурка. Звісно, тут можна говорити про певну умовність у зображенні, характерну для орігамі. Однак усі його роботи дуже пізнавані.


А ще, Gonzalo Garcia Calvo не обмежується власне створенням паперових фігур. Він ще багато часу присвячує фотографуванню, створюючи при цьому обстановку, де б його орігамі виглядали найпривабливішими.



І справді, у його творчого хобі, результатами якого митець щедро ділиться в онлайн-просторі чимало прихильників із різних країн світу. Зараз він уже створив більше 150 різноманітних робіт і продовжує складати все нові паперові фігури.


Приємного перегляду робіт Gonzalo Garcia Calvo і гарного дня, друзі!





Немає коментарів:

Дописати коментар