неділю, 25 березня 2018 р.

Народжені з чорнил: неймовірні малюнки кульковою ручкою французької художниці Abadidabou Sarah Esteje







На сьогодні багато митців не бажають обмежуватись якоюсь однією творчою технікою, а часто підбирають зображальні заходи під якийсь конкретний творчий проект.




Прихильницею такого підходу є і сучасна французька художниця, майстриня фотографій і дизайнера Abadidabou Sarah Esteje. Вона з однаковою легкістю й цікавістю пробує втілити свій хист у найрізноманітніших роботах.


Хто бажає більше дізнатися про всю різноплановість її творчості – варто завітати на особистий сайт художниці: http://abadidabou.tumblr.com/


За твердженням самої майстрині, малює вона, найперше, для себе, займаючись тим, що найбільше цікавить її у конкретну мить. Такий підхід, зрештою, призвів до непоганих результатів: її роботи брали участь, й успішно, у кількох престижних виставках, декотрі досить відомі компанії зацікавились її оригінальним і впізнавав ним стилем і запросили зробити для них рекламу. І, звісно, серед інтернет-користувачів чимало тих, кого приваблюють її роботи.

Так, на багатьох творчих сайтах, на жаль, інколи без вказівки авторства, у підбірках гіперреалістичних робіт, створених за допомогою кулькової ручки, можна зустріти і її малюнки. Мені теж припали до смаку її «ручкові» роботи, особливо приваблюють дуже виразні зображення тварин – і не лише деталізацією, але й тим, що кожна «модель» зображена так, аби розкрити її власний, неповторний характер. Видно, що художниця сама отримує неабияке задоволення від власної творчості.





Тож сподіваюсь, що добірка малюнків Abadidabou Sarah Esteje і вам забезпечать гарний настрій. Гарного дня, друзі!


Немає коментарів:

Дописати коментар