неділю, 4 березня 2018 р.

Фрукти з характерами - кумедні малюнки лондонської художниці Marija Tiurina



Мені подобається, як це звучить: «влаштувати собі фруктовий шопінг».  Хоч внось окремим пунктом до списку популярних порад, що робити на вихідних, коли весна поводиться так, ніби оплатила сеанс у психоаналітика і тепер длубається у давній проблемі. Мовляв, у дитинстві хотіла бути холодною-крижаною і щоб усі на «Ви», пошепки, не забували про шалики й шапки, вчасно виносили новорічні ялинки… але не склалося. Вакансія виявилась зайнятою Але я їм покажу!

Та то для мене такий вітамінний шопінг був би розвагою, а от для художниці Marija Tiurina, що мешкає у Лондоні – джерело натхнення.


Як то часто буває із творчими людьми, рішення розпочати новий мальований проект у неї виникло несподівано. Після повернення із крамниці саме з «фруктового шокінгу», вона почала розмірковувати, що в кожного екзотичного (і не тільки) фрукту можна побачити власний, цілком виразний, характер.

Потім зробила кілька замальовок на цю тему, намагаючись, мов у дружньому шаржі, передати оті самі характерні риси. У результаті і з’явилась низка зображень із «думами фруктів», яка користується чималою популярністю серед шанувальників творчості художниці.

Приємного перегляду малюнків Marija Tiurina і гарного настрою, друзі! 

Немає коментарів:

Дописати коментар