понеділок, 5 березня 2018 р.

Затишні ляльки для гарного настрою від майстрині Tia Fada





Симпатична родина сніговичків виглядає несподівано актуально на другому тижні березня. А я, було, думала виправдовуватись, що повз таких красенів важко пройти.

Хоча всі ляльки майстрині Tia Fada, попри те, на який «сезон» вони розраховані, виглядають однаково мило й затишно.

Від початку майстриня позиціонує їх як ляльки для інтер’єру  – ті самі, що набули популярності ще  у 20-х рр. минулого століття й чиєї головне призначення, від початку. Було слугувати яскравим витонченим акцентом у будуарі чи вітальні прекрасних дам десь у Франції чи в Нідерландах. Вони й мали тоді відповідний вигляд – витончено-видовжені силуети, «безвільні рухи», знудьгований вираз  гарненьких личок.

За століття, звісно, підхід й до оформлення інтер’єру, моди й до колекційних ляльок зокрема. Як не диво, предмети інтер’єру ручної роботи перестали бути ознакою обраності чи багатства: зараз вистачає чудових майстрів, які виготовляють іграшки й вони використовують для цього найрізноманітніші техніки.

Ось, на мій смак, дуже симпатичні роботи, виготовлені із клаптиків тканини, ґудзиків, бусинок, стрічок, бісеру, стразів. А ще майстрині при оформленні й створенні робіт вдається до фарб і гнучкого дроту.  

Здавалося б, має виходити дещо еклектично, але, насправді. виходять дуже цілісні образи милих і світлих казкових створінь і ляльок, які дарують щирі посмішки.

Приємного перегляду робіт Tia Fada, друзі, та гарного вам дня!



Немає коментарів:

Дописати коментар